Bij Kindervilla kunnen kinderen terecht op de peuterschool, voor lunchen op school en naschoolse opvang. Wilt u meer weten over Kindervilla? http://www.dekindervillawereld.nl

Peuterschool De Vuurtoren

De Jutter en Kindervilla Wereld Noordwijk werken samen. Beiden staan voor kwaliteit. Peuterschool De Vuurtoren, onderdeel van De Kindervilla Wereld en gevestigd in basisschool De Jutter, biedt uw peuter een warme en veilige omgeving die uitnodigt tot spelen. Er is van alles te doen, te beleven en te leren.

Bij De Vuurtoren zijn alle kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom. Uw kind speelt met uitdagende materialen en uiteraard met andere kinderen. De pedagogisch medewerkers ondernemen spelactiviteiten met de kinderen in het kader van voor- en vroegschoolse educatie (VVE) volgens het Piramide-systeem. (CITO). De Piramide-methode werkt met activiteiten die gericht zijn op 8 verschillende, specifieke ontwikkelingsgebieden van het jonge kind. Deze ontwikkelingsgebieden worden sterk gestimuleerd en ontwikkeld. Piramide is één van de weinige erkende VVE programma’s. De Kindervilla Wereld, ouders en basisscholen zijn zeer tevreden over deze methode en ervaren dat kinderen veel plezier ervaren bij het uitvoeren ervan. Met name de manier van opbouw van een specifiek thema zorgt ervoor dat de kinderen snel leren en met een voorsprong het basisonderwijs instappen.

Loopt u gerust bij ons binnen. Wij vertellen u graag over onze peuterschool.